sunnuntai 7. syyskuuta 2008

Tellin Viljami muutti meille

Jonkun aikaa asiaa makusteltuaan ja useamman kerran eri liikkeissä vierailtuaan Pepe teki lopulta strategisen päätöksen, ja lauantaiaamuna lähdettiin jousipyssyn ostoon.

12 riviä pitkä tarjous oli jo edelliseltä reissulta valmiina, ja siltä pohjalta kasattiin vaikuttavan näköinen vehje, joka sitten viritettiin millintarkasti käyttäjänsä mitoille. Ei siis mitään koko perheen harrastevälinettä, höh.


Kaupan yhteydessä on oma jousiammuntarata, jossa saa ostamilleen varusteille käyttökoulutuksen. Voisi siellä muutenkin käydä harjoittelemassa, ja yksityistuntejakin on tarjolla.


Luonnollisesti ostettiin myös maali, ja kotipihalle virittäytyi 22 metrinen rata näin ensi alkuun. Keskittyneen näköinen mies suhautteli nuolia tauluun.


Vaikka maali näyttää pieneltä, niin näköjään isompaa ei tarvita.


Parinkymmenen laukauksen jälkeen jo alkaa olla aika siistiä nippua. Kohta ilmeisesti alkaa matka pidentyä. Onneksi meillä on iso piha, vielä hetken aikaa mahtuu harjoittelemaan.

Jousi ja varusteet maksoivat noin 30% vähemmän kuin Suomessa vastaavat, ja jousessa on ikuinen takuu. Sulkahattua ei vielä ostettu, Pepe harkitsi kyllä viritystä Suomesta tuodusta saunahatusta ja pihalta löytyneestä kyyhkysensulasta.... apua...

3 kommenttia:

Pasi kirjoitti...

Huomenta Porvoosta,
Erikoinen harrastus tuo jousella ampuminen, vaimoni pikkuveli harrastaa sitä ja on käynyt jopa Afrikassa metsästysretkellä... Kokeilin itse kerran, mutta en saanut sitä edes taipumaan... kuulemma joitakin lihaksia pitäisi treetata :-)
Syysterveiset,

Jaska (Pasi Niinikoski)

Anonyymi kirjoitti...

Kuvasta päätellen ko. jäkkärässä lienee noin 30 kg vetoa vastaava lapsilukko jonka avaamiseen vaaditaan mystisen metsätyömiehen
tutkinto ja mahdollista työkokemusta.(kompuutteri simulaatiot eivätten auta asiaa) ;)

Anonyymi kirjoitti...

Hei Pepe!

Ensi vuonna ammutaankin näköjään juokslahden sorsat jousella...
T. Jykä