maanantai 15. syyskuuta 2008

Kilpikonnalle istuminen kielletty!

Poikkeuksellisesti kertoo Irene:
Me oltiin lintupuistossa. Siellä oli kaksi komeaa kurkea kuten kuvasta näkyy. Katseltiin niitä ravintolan terassilta.

Lintupuisto ei edes ollut kaukana, kun se oli ihan Pretorian keskustassa. Siellä oli iso lampi ja hienot maisemat, ja linnut näyttivät viihtyvän siellä.


Pepe tuossa kutittelee kilpikonnaa ja yrittää maanitella sitä, että otapas pari hölkkäaskelta. Kilppari oli niin nopea, että puuhun oli laitettu kyltti jossa luki että kilpikonnalla ei saa istua! Kilpikonna saattaa olla aika saman ikäinen kuin Pepe. Se oli löydetty noin isona ja tuotu sinne puistoon, joten ne eivät tienneet tarkkaan miten vanha se on.

Tämä on punkkarikurki. Onkohan sillä esitys täällä? Täytyy ostaa liput.


Leikkipuisto oli myös kiva paikka. Se oli ihan lintupuiston vieressä. Äiti halusi välttämättä laittaa tämän kuvan.



Terveisiä kaikille tutuille Pretoriasta toivoo Irene.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kurtuista ja vauhdista päätellen se kilpikonna voi olla JOPA vanhempi kuin Pappa, nehän elää yli satavuotiaaksi.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos terkuista! Kiva kuulla, tai tässä tapauksessa lukea,sinunkin matkakertomustasi :) Upea on tuo luonto siellä. Onni suunnittelee täällä rakentavansa ISON päiväkodin tuohon meidän pihaan aikuisille ja lapsille. Siellä on paikat varattuna myös Irenelle, Kisselle ja Pepelle. Kun Afrikan kokemuksen jälkeen tulette takaisin, niin sinne sitten hoitoon! t. Riika, Onni (katsoo dvdtä)ja Lassi (kaivaa pihalla kuoppaa. Varmaan niitä perustuksia Onnin päiväkodille.)

Kristiina kirjoitti...

Onpa hyvä tietää että meille on hoitopaikka varattuna, jos ei vaikka itsenäinen elämä ilman kotiapulaista ja puutarhuria lähdekään sitten sujumaan. Tekeekö Onni-kokki sitten ruokaa siellä?

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä tekee. Onnin-kokin bravuuri on tällä hetkellä pannukakku. Muutakin opastusta ja ohjelmaa hän varmasti järjestää, kuten lauluopetusta.