perjantai 8. elokuuta 2008

Taas linjoilla

Nyt on sitten lähetetty muuttokuorma seilaamaan ja tultu pysyvämmin tänne Afrikkaan. Viikko takana ja omassa kodissakin on jo muutama yö nukuttu. Aika autiota on talossa vielä, mutta sentään on tarvikkeet syömiselle ja nukkumiselle.

Ostettu on kaikenlaista ja vielä puuttuu vaikka mitä. Siitä onkin aikaa kun näin tyhjästä on elämää jossain aloitettu, yleensä muuttaessa on kuitenkin ainakin jonkun verran irtaimistoa tullut mukana jota on sitten voinut uusia ja täydentää.

Nyt on ruokapöytä ja tuolit, sängyt ja petivaatteet, jääkaappi ja pyykkikone. Kattila, paistinpannu, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin, leikkuulauta, salaattikulho, veitsi sekä neljä kutakin lautasia, mukeja, syviä lautasia ja ruokailuvälineitä.

Hyvältä ensimmäisen kotona syödyn illallisen yhteydessä juotu viini maistui mukeistakin, mutta ehkäpä vielä pari lasia pitäisi hankkia jo ennen muuttokuorman saapumista. Kotona ei vielä ole nettiyhteyttä, mutta yritämme mokkulalla sekä kavereiden luona käydessä päivittää kuulumisia. Laitan pikapuoliin myös kuvia.

Ystävät: laittakaa kommentteihin terveisiä nimillänne, olisi kiva tietää kuka meitä seuraa.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moi Krisse, ihanaa että taas saa lukea sun HUIPPUHYVÄÄ tekstiä ja kaikki on kiinnostavaa=joka päivä käyn katsomassa mitä teille kuuluu:) terveisin The Aunt

Kristiina kirjoitti...

Vai The Aunt, hehe, vieläkö muistat mitä muurahaiskarhu on englanniksi? Minä en kyllä muista.

Anonyymi kirjoitti...

Terveiset "keikkatyöläisille". Afrikka vielä käymätön paikka.
Terv Nysä & Helen