sunnuntai 17. elokuuta 2008

Leijonia mutta vielä ei kuvia

Tämän viikon suurin teema on ollut Irenen koulunaloitus. Kielimuurista huolimatta kaikki on mennyt hyvin, mutta päivät ovat tuntuneet pitkiltä.

Ensimmäisen kouluviikon kunniaksi lähdimme sunnuntai-aamuna aikaisin ajamaan Johannesburgin lähettyvillä sijaitsemaan leijonapuistoon. www.lion-park.com Puistossa pääsee ajamaan omalla autolla alueella jossa vaeltelee erilaisia antilooppeja, seeproja, strutseja ja kaikenlaisia lintuja. Lisäksi pääsee tekemään kierroksen omissa isoissa aitauksissaan asuvien leijonaperheiden keskellä.

Ymmärrettävästi leijonat ovat aika tottuneita ihmisiin ja autoihin, joten ne käpsyttelivät välillä ihan auton kyljen vierestä ja pennut leikkivät parin metrin päässä. Auton ikkunaa ei saanut pitää auki, arvelimme että ne voisivat suhtautua autoihin nimikkeellä "säilyke". Purkinavaajia ei kuitenkaan löytynyt eikä ilmeisesti kovin nälkäkään ollut.

Puiston palvelukeskuksessa pääsi syömisen lisäksi ruokkimaan kirahvia sekä sokerina pohjalla muutama ihminen kerrallaan pääsi pentuaitaukseen silittämään leijonanpentuja. Somia karvakorvia olivatkin.

Tänään valitettavasti kotinettiyhteytemme on tavallistakin hitaampi, joten kuvia ei saa siirrettyä. Yritän huomenna töissä paremmalla onnella.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Tyttärenne nimestä tuli mieleen, että jokohan olette ehtineet bongata Irenen, siis sen suloisen "kylän" Jburgin ja Ptan välissä? Siellä on hauska farm garden, jossa on siis oikea farmi (lehmiä, lehmiä, lehmiä) ja ihana ravintola. Siellä on kiva viettää esim sunnuntailounasta. Ruoka on hyvää ja mukaan saa ostaa maatilatuotteita, perusjuttuja ja kaikkea ihanaa, mm. suklaataateleita...Tuo paikka on yksi meidän suosikkeja :)

Irenessä kai on avattu iso Mall vastikään, näkyy N-tiellekin kun tullaan jburgista ptaan.

t.Rouva

ps. käytätkö jotain spostia..?