torstai 10. heinäkuuta 2008

Käpälät kohmeessa

Vietettyäni ensimmäistä kokonaista päivää toimistossa olen jo paikallisten kanssa samaa mieltä siitä, että kylmää on. Siis sisällä, näin päiväsaikaan ulkona olisi lämpimämpi. Rakennuksia ei mitenkään eristetä, ikkunat ovat yksinkertaisia ja yön aikana kylmentynyt rakennus ei ehdi päivällä lämmetä. Kesällä lienee sitten päinvastainen tilanne näiden isojen ikkunoiden kanssa...

Sähköposti ei toimi, aikataulut eivät pidä, eilen faktana kerrottu osoittautuukin tänään vasta suunnitelmaksi, tai haaveeksi. Huokaus. Ilmeisesti tähän tottuu.

Hotellin täti soitti minulle aamulla taksin joka lupasi tulla viiden minuutin päästä. Kymmenen minuutin kuluttua soitettiin uudelleen, ja taksikuski kertoi auton olevan ihan pikkuisen rikki, ja pyysi soittamaan kollegalleen. Kollega ilmaantui ja vei iloisesti perille. Kun kysyin hintaa, hän meni vähän hämilleen ja kysyi mitä yleensä olen vastaavasta matkasta maksanut. Nääs kun kyseessä on kaverin auto ja bisnes, niin hän ei sitten oikein tiennyt mitä pitäisi veloittaa. Sovimme hinnan ja olimme molemmat tyytyväisiä.

Ei kommentteja: