sunnuntai 13. heinäkuuta 2008

Brumm brumm...

Nyt on vihdoin pyörät alla, jee! Yllättäen vasemmalla puolella ajelu ei niin kovin vaikeaa olekaan, etenkin kun muutaman päivän ehdin katsella liikennettä kyydistä käsin. Navigaattori on kyllä ehdoton peli, jos pitäisi samalla yrittää lukea karttaa ja katukylttejä niin pikkuisen jo menisi hankalaksi. Vieläkään en kunnolla hahmota kaupungissa missä päin olen, Pretoria on hyvin kukkulainen kaupunki ja enimmäkseen ei näe kovin kauas.

Kävin ystävän kanssa kaupungin ulkopuolella, Centurionissa ostoksilla. Siellä on ostoskeskus joka on osittain ulkona. Tuntuu siis siltä kuin kävelisi kaupungissa ostoskadulla, mikä on tosiaankin outo tunne kun täällä elämä tuntuu aika paljon menevän sisätiloissa. Useimmissa kaupunginosissa ei kannata käveleskellä ulkona ainakaan käsilaukun tms varastettavan kanssa, ja missään tapauksessa ei pimeällä.

Paikasta toiseen mennään omalla autolla tai taksilla, ja ulkona ollaan sitten omalla pihalla, golfkentällä tai vaikka tenniskentällä tms. Arkiliikuntaa ei tahdo mittariin kertyä, pitää siis erikseen käydä kuntoilemassa. Ehkäpä sitä golfiakin sitten pitää harkita...

Ei kommentteja: