lauantai 5. heinäkuuta 2008

Hyvää viikonloppua!

Viides päiväni reissussa alkamassa. Tuntuu kuin olisin ollut täällä jo useita viikkoja, niin paljon uutta tietoa ja uusia ihmisiä tullut eteen. Uusi kotiseutu tuntuu hyvältä, ihmiset ovat ystävällisiä ja avuliaita, ja turvallisuuskysymyksistä huolimatta tuntuu siltä että täällä voi elää hyvää elämää.

Kohta pitää alkaa ottaa itsenäisiä ensiaskeleita, ryhtyä ajamaan autoa ja opettelemaan reittejä työpaikalle, ruokakauppaan, ostoskeskukseen... kyllä tämä tästä.

Aamulla aikaisin oli kahdeksan astetta lämmintä, mutta aurinkoinen päivä on tästäkin tulossa ja luultavasti noin 20 asteessa ollaan päivällä. Eilen kokouksessa ihmisillä oli villakaulahuiveja ja yhdellä jopa myssy päässä kun on niin kylmä talvi. Iltapäivällä minä taas tein töitä terassilla auringossa ja nautin lämmöstä.


1 kommentti:

Vilijonkka kirjoitti...

Jambo! (Kait swahilikin mahtuu joukkoonn!) Sulla on mahtavat ajat, kun kaikki on ihan uutta ja jännää. Ja saat etsiä asuntoa. Me tsekattiin Pekingin kämpät varsin tehokkaasti - kahdessa päivässä 22. Meni siinä pää jo vähän sekaisin, muta lopputulos tydyttää edelleen.

Kaikkea hyvää sinne! Jään seuraamaan tilannetta. Milloin loppu perheestä saapuu?