torstai 21. kesäkuuta 2012

Juhannusta!

Hyvää juhannusta Suomeen ja muuallekin! Täällä on talvi tullut, aamuisin on joskus vain 20 astetta lämmintä ja Mary tulee töihin huiviin kääriytyneenä kun on niin kylmä. Tosin tänään puoli viiden aikaan auton lämpömittari näytti +29 joten kyllä täällä edelleen tarkenee.

Kämppisten kanssa elämä sujuu rauhallisesti, töissä käydään, pari kertaa on uitu ja saunottu porukalla ja jokunen DVDkin on yhdessä katsottu. Meidän uima-allas on nyt kivan viileä joten siinä voi uida ihan silleen urheilumielellä. Keskikesällä siinä ei oikein viitsinyt kuin kelluskella kun se oli semmoista kylpyvettä.

Huomenna odotettavissa suomalaisten kavereiden kanssa vähän juhannusjuhlintaa ja lauantaina on yhden suomalaisen naisen polttarit eli "tea party". Ilmeisesti teetä ei kuitenkaan juoda. Juhlien vetonaula on jostain maaseudulta tuotettu nainen, jonka erityisalaa ovat "vaimojen taidot". Odotan jännityksellä ja raportoin. Vähän suomalaisiakin riittejä odotettavissa mutta tässä vaiheessa en kerro tarkemmin, siltä varalta että luiskahtaa juhlakalun korviin.

Olen siis ryhdistäytynyt ja alkanut taas ajaa autoa, eikä se ollutkaan kamalaa vaikka niin kuvittelin. Toistaiseksi olen vaan pyörinyt täällä meidän kulmilla, ruuhkahässäköihin en ole vielä halunnut, ei kestä hermot. Ajolinjat ovat kyllä tässä Afrikassa ajaessa kärsineet, huomasin tänään. Pitää ryhdistäytyä Suomessa ettei tule poliisisetä puhuttelemaan.

Asuinalueemme portinvartijat olivat kyllä hauskan näköisiä kun näkivät minut ensimmäisen kerran ajamassa, selvästi pohtivat hetken että osaakohan tuo oikeasti ajaa ja uskaltaako sen päästää portista ulos. Päästivät kuitenkin ja nyt toisilla kerroilla ovat vain aurinkoisesti hymyillen vilkuttaneet minut portista ulos.

Terveisiä kaikille! Odotan kovasti Suomeen tuloa jo.

Ei kommentteja: