torstai 28. toukokuuta 2009

Juhlahumua.

Edellisen kirjoituksen kirjoitettuani tulin kotiin ja näin pöydällä tyhjän Pandan lakupussin! Suoraan Vaajakoskelta meidän lähi-Spariin! Ja Irene kavereineen oli syönyt kaiken!

No, saahan sitä lisää.

Tänään käytiin ostamassa valtavasti ruokaa, viikonlopun teema on juhlat. Perjantaina on koulussa Star Show, koulun jälkeen Adamin synttärit. Lauantaina on ensin Irenen synttärijuhlat ja sitten illalla Kristiinan synttärijuhlat. Sunnuntaina on Amichan synttärijuhlat. Maanantaina on Irenen luokalla juhlat... huh huh.

Mistä muuten johtuu, että ruuhkaisella tiellä ajaminen on vähemmän ärsyttävää, jos toiseen suuntaan tulevilla kaistoilla liikenne seisoo? Ilmeisesti silloin vertaa omaa tilannettaan siihen, eikä normaalinopeuteen. Liikenne on nykyään Pretoriassa aika arvaamatonta, koko keskusta tuntuu olevan tieremontin vallassa. Kyllä 2010 kelpaa futisturistien ajella!

Raportoimme juhlista viikonlopun jälkeen kunhan kakut on sulateltu.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Elämäsi antoisa tie
sinua eteenpäin vie,
olkoon eväänäsi muistot kauniit ja hyvät,
mukanasi monet onnenjyvät!

Paljon onnea täysien kymppien johdosta. t. Siku ja Köpä

Kristiina kirjoitti...

Oi kiitos, rakkaat kummit! Meillä on edelleen jossain tallessa se valokuva jossa olen ristiäisissäni hupsut pörrötossut jalassa ja katson Köpää ylen hämmästyneen näköisenä. Kohta 40 vuotta siitäkin...

Savu kirjoitti...

Onnitteluja täältäkin! Ja empaattinen huokaus noita ruuhkia ajatellessa. Heinäkuulla seuraavan kerran jonottelemme niissä - jos olette maassa niin olis kiva tavata?

Milona kirjoitti...

Lämpimät onnittelut synttärisankarittarille!

Anonyymi kirjoitti...

Viidakkorummut saivat maan tärisemään täällä pohjolassakin...
Sydämelliset syntymäpäivä-onnittelut teille kaikille: Kristiinalle, Irenelle ja Pepelle - meiltä kaikilta!

toivovat: Anne-Marie, Kale, Elina ja Aleksi sekä Marja, Niclas että Tor

Kristiina kirjoitti...

Kiitos onnitteluista! Pepen vanhenemiselle kilisteltiin myös lauantaina mutta voipi olla että tiistaina ei enää juhlita lisää, etenkin kun tuntuu flunssaa pukkaavan molemmille.