torstai 25. joulukuuta 2008

Joulutervehdys!

Joulukuusi pitää tietysti olla, eikä mitään muovikuusta. Päätimme investoida samalla tuleviinkin jouluihin, ja ostimme ruukku-havupuun. Kunhan joulu on ohi, se muuttaa terassille asumaan. Saa nähdä miten korkea se on ensi jouluna.

Irene koristeli kuusen ja siitä tulikin hieno.

Joulun alla saatiin nauttia vähän aikaa myös Pekan, Tainan, Rullen ja Rafun seurasta ja aatonaattona vietettiin vähän pikkujouluakin yhdessä.

Pikkujoulutontuista oli helpompi saada kuva altaassa kuin altaan ulkopuolella. Altaan vesi oli jo melkein liian lämmintä, lähellä 30-asteista. Seuraavana yönä olikin sitten sade ja ukkosmyrsky joka viilensi vähän sekä vettä että ilmaa.

Viralliset joulutervehdyskuvat otettiin luonnollisesti myös altaan äärellä. Jouluvalot eivät oikein pääse oikeuksiinsa taustalla, mutta oli ne päällä, ihan totta oli... Irene malttoi tulla altaasta 30 sekunnin ajaksi kuvan ottoa varten, ja sitten taas molskis.

Hyvää joulua toivottavat myös Masi ja Mervi! Masin hienot raidalliset nilkat on saatu aikaan pelaamalla golfia eri mittaisissa sukissa.

1 kommentti:

Savu kirjoitti...

Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta teille! t. Gaboronen tontut