lauantai 15. joulukuuta 2012

Yhtä juhlaa!

 Itsenäisyyspäivän vieton lisäksi kaikkea muutakin mukavaa on loppuvuoteen mahtunut. Meillä on käynyt ystäviä Suomesta, joka antaa kaiken muun kivan lisäksi hyvän syyn vähän kotimaanmatkailla ja tehdä muutakin hauskaa. Mikumissa käytiin Soilen ja Päiviön kanssa katsomassa muun muassa haukottelevaa virtahepoa.

South Beachin puolella on käyty pari eri kertaa, tässä Irene Lighthouse Resortissa ottamassa rennosti.
 Paikka ei ole mikään huippuhieno, sähköä on illalla muutama tunti mutta tunnelma on kiva ja huoneet ovat mukavat. Ulkona oltiin tietenkin paljon, ja sisälläkin on vähän kuin ulkona kun ikkunoissa ei ole laseja ollenkaan, vain hyttysverkot.
 Soile ja Päiviö sekä Antti ja Anneli saivat kattohuoneistot, meillä oli pieni mökki.

 Pepellä oli Movember-parta, mutta se on jo nyt poistettu. Oli aika kiva kuitenkin, eikö?




 Juhlimme myös itsenäisyyttä suurlähettilään itsenäisyyspäivän juhlissa. Kuvassa mukana ystävämme Sanna. Mekon teetin täällä, itse kangaskadulta etsimästäni kankaasta. Pepellä on tietenkin päällä tansanialainen Kaunda-puku.


Lisää juhlia ja kuvia seuraavassa postauksessa....

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys. Täältä Muhokselta piia ja ari. meidän meili osoitteet ovat edellen samat kuin ennekin. olisin laittanut tulemaan valukuvia mutta teillepäin ei meme perille. Osoite muuttunut? Täälä valaistaan kaamosta enkelikellolla ja 10 tuikkukynttilällä ja kolmella lyhdyllä. Tänään tein itse piparitaikinaa ja käytiin pulkkamäessä. Millä kävi myös moskovalainen Burma kissa uros kylässä kolme päivää.Sitten kävimme sukulais lomalla etelä suomessa, nyt kun olen vielä kokonaisena ;). viimestään maaliskuussa sitten olen puoliintunut ja ehkä 6kg kevyempi. Liikuntaa olen lähinnä saanut kuntopyörästä ja zumba cd-jumpasta ja nyt on alkanut tv tulemaan namastejooga ohjelma. Hyvää syvä hengitystä. Joulu terveisiä koko ihanalle perheelle. T:piia

Kristiina kirjoitti...

Moikka Piia, sama hotmail-osoite on voimassa kuin ennenkin. Kiitos terveisistä ja onnea puoliintumiseen.

Soile kirjoitti...

Mnusta se mökkikylä oli kyllä huippuhieno! Mitä, ei siis Movemberiä Movemberin jälkeen ;). Terveiset täältä lumen keskeltä, sitä on PALJON!