Lähipiirimme vahvimmat Junior MasterChef-kandidaatit Irene ja India päättivät loihtia meille gourmet-lauantain. Aamulla ensimmäiseksi neidit valitsivat reseptit (Irene omasta päästään, India keittokirjasta), tekivät ostoslistat ja sitten lähdettiin kalakauppaan, vihanneskauppaan ja Spariin.
Lounaaksi Irene teki intialaista kookoschilitomaattikanaa, India taas meksikolaista vihreäpaprikachilikanaa. Nam.
Päivälliseksi saatiin Irenen tekemää lohta hapankermayrttivalkosipulikastikkeessa, sekä Indian tekemää hake-kalaa vihreässä yrttikastikkeessa. Nam nam. (Hake on siis täällä myytävä valkolihainen kala jonka suomenkielistä nimeä en tiedä.)
torstai 3. helmikuuta 2011
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
1 kommentti:
OI, JOSPA oisin saanut olla mukaanaa..
Loistavia ruokia, toivottavasti ne reseptit on vielä ensi kesänä käytössä ja kokki inspiraation vallassa.
Lähetä kommentti