torstai 10. helmikuuta 2011

Kaikki ongelmat ratkaistu!

Liikennevaloissa työskentelevillä kaupustelijoilla on aina vaikka mitä mielenkiintoista ja tarpeellista myynnissä. Viimeaikoina ainakin seuraavia on nähty: muovihenkareita, mustia jätesäkkejä, käsilaukkuja, kännykkälatureita, vaatteisiin kiinnitettäviä kangasmerkkejä, urheilusukkia, hedelmiä, aurinkolaseja, 400 Gigan (!!!) muistitikkuja, tietysti päivän sanomalehdet, jne.

Lisäksi liikennevaloissa on ihan rehellisiä kerjäläisiä, joilla näkyisi olevan jonkinlainen franchise käynnissä kun melkein kaikilla on kyltti jossa lukee "I would rather die of hunger than steal, crime does not pay". Kirjoitusvirheillä personoituna toki, mutta muuten viestin tehokkuus vähän kärsii toistosta. Toinen yleinen kerjuumoodi on roskien keruu autosta, eli pojat päivystävät liikennevaloissa, ottavat roskasäkkiinsä ylimääräiset roskat autosta ja siitä palkkiona myös rahaa tai vaikka ruokaa.

Kolmas ryhmä on mainosten jakajat, kaikenlaista ravintoloiden mainoksista remonttipalveluihin. Niitäkään ei yleensä tule otettua, mutta eilen Pepe bongasi voittamattoman tarjouksen:
Professori Ismail tarjoaa ratkaisun kirjaimellisesti kaikkiin ongelmiin, paitsi maailmanrauhaa ei ollut mukana mutta varmaan kysyttäessä pienestä lisämaksusta sekin hoituisi.
Nyt pitäisi vaan valita haluaisiko mielummin nähdä vihollisensa peilissä, puhua esi-isille, kostaa pahoille hengille, voittaa lotossa, jäädä eläkkeelle vai "poistaa kädestä mustan täplän joka vie aina kaikki rahasi". Tai ehkä jos maksaisi enemmän voisi valita useamman, ei se varmaan olisi ongelma.

Jos rahapula vaivaa, tutki ensin kätesi ja sitten vaan soitto Professori Ismailille!

2 kommenttia:

Vilijonkka kirjoitti...

Kiitti vinkistä, laitetaanpa korvan taakse. Saattaapa tulla pian tarpeeseen, kun ei tulevaisuudesta mitään tiedä.

Kristiina kirjoitti...

Eikös Vilijonkka teillä ole vastaavia poppamiehiä sielläkin? Ne on varmaan ihan yhtä päteviä kuin täkäläisetkin...