maanantai 7. helmikuuta 2011

Valppaat vahdit

Kerroinkin jo aikaisemmin, että meidän ja naapuritalon välistä muuria kaatui kesäsateiden/tulvien vuoksi pätkä. Naapurin kaksi pienintä koiraa ovat jo tätä ennenkin käyneet välillä aamuvarhaisella tekemässä partioreissuja meidän pihalla, mutta nyt ne ovat laajentaneet reviiriään oikein kunnolla.Kummaa sakkia nämä, tuumaavat koirat, kun täällä ei pääse ikinä sisälle! Joutuu siis menemään kotiin yöksi ja sateella. Pieni valkoinen Sasha vierailee meidän pihalla pari kertaa päivässä kyselemässä rapsutuksia, mutta jackrusselterrieri (tms) Malo on päättänyt adoptoida meidät ihan kokonaan. Eihän sellainen perhe voi tulla toimeen jolla ei ole koiraa!


Nukkumapaikkakin on löytynyt, tässä voi ottaa pikku tirsat silloin kun ei ole kiireempää hommaa. Tästä on myös kätevä hyökätä uima-altaan reunalle hengenpelastustehtäviin, tai kolkuttamaan pation oveen jos joku on esim. tietokoneella sen sijaan että olisi ulkona rapsuttamassa koiraa.

Uintihetket olivat EM (Ennen Maloa) hieman rentouttavampia... yritetään tässä joku ilta Pepen johdolla katsoa saisiko sitä hieman opetettua siihen että voisi ottaa hieman rauhallisemminkin kun joku on uimassa.

Vaikka en varsinaisesti kovin koiraihminen olekaan, onhan siinä jotain hellyttävää kun toinen on niin kokovartaloinnoissaan jos joku vaikka heittelee tyhjää muovipulloa hänelle. JEE!

Saas nähdä näkyykö Malo uimavahtina -video...


3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvin näkyy video.... ja onpas siellä mukavaa...Sanni tuskin malttaa odottaa et pääsee altaaseenne polskimaan ja innokkaaseen uimavahtiinne tutustumaan...Terkkuja t:TEOS

Kristiina kirjoitti...

Irene täällä laskee viikkoja siihen kun te tulette... ei ole enää kauan!

Anonyymi kirjoitti...

Moi. Tulee ihan ikävä E-Afrikkaa, kun lukee teidän tekstejä. Sain Merviltä Ystävänpäiväkorttina Irenen hatun nähtäväksi, hellyttävä! Hyvää ystävänpäivää teille sinne kuumuuteen. Raili ja -20 C.