perjantai 9. tammikuuta 2009

Nynne meni

Mummi ja Pappa lähtivät eilen kotiin, tänään jo tuli tekstiviesti Frankfurtista joten ilmeisesti matka on edennyt ihan hyvin.

Haikeeta on. Vaikka näin aikuisena vanhempien kanssa yhdessä asuminen pitkään voi hetkittäin olla haastavaakin, meillä meni kuitenkin tosi mukavasti ja löytyi sellainen mukava arjen rytmi. Toisaalta kun aikaa oli pari kuukautta, ei ollut sellaista polttavaa hätää tehdä ja nähdä kaikki yhdellä viikolla. Eikä koko aikanakaan, mehän ollaan täällä vielä reilu kaksi vuotta ja uusia vierailuita ehtii tehdä.

Pepen lähdettyä viemään lähtijöitä lentokentälle, me Irenen kanssa pyyhittiin kyyneleet ja päätettiin katsoa joku piristävä elokuva. Maija Poppanen toimi hyvin, ja kuten aina, tarjoilijapingviinikohtaus piti katsoa lopuksi vielä uudelleen.

Onneksi on enää reilu kuukausi siihen kun Lassi, Riika ja Onni tulevat meille.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Matka meni ihmeen hyvin, yökoneessa saattoi valita oman elokuvan, mummi katsoi Karvisen..

Helsingissä sitten ei toinen matkalaukku tullutkaan hihnalle, luvattiin että ensi viikolla toimitetaan kotiin, siinä oli TÄRKEITÄ matkamuistoja, mm kangas joka ostettiin pöytäliinaksi, mutta jossa olikin kietaisuhameen kappaleita piirreltynä.

Ihanaa aikaa oli Afikassa, nyt on kova ikävä koko perhettä, eniten Ireneä (myöskin hiukan riippumattoa) ja sitä valoa ja lämpöä, täällä on kylmää ja lumisohjoa, varmasti tullaan ensi vuonna uudestaan.

mummi ja pappa

Vilijonkka kirjoitti...

Miten te sen teette, saatte vieraita toiselle puolen maapalloa jatkuvalla syötöllä?! Me varmaan ollaan niin kauhea mölykööri, että kovin harvat tänne uskaltavat tai sitten Kiina ei vaan ole yhtä vetävä kuin Etelä-Afrikka.

Poppasen faneja on tämäkin talo pullollaa, samoin Sound of Musicia katsoisivat solkenaan nuo tyttäret. Tosin tämän kuukauden hitti on Mamma mia, jota ollaan katsottu jo vähintään viisi kertaa. Kuopuskin osaa kaikki laulut.

Hyvää tammikuun jatkoa! Siellä lienee kesäistä.

Kristiina kirjoitti...

Hei Vilijonkka,
it's location, location, location kuten kiinteistönvälittäjät sanovat... ehkä. Tai sitten vaan meidän aktiivinen markkinointi. Suomalaisten houkuttelu talvella paikkaan jossa paistaa aina aurinko saattaa olla helpompaa kuin jonnekin muualle.

Me ollaan kyllä kovasti tykätty Kiinasta niillä muutamalla reissulla joilla ollaan käyty, joten ehkäpä me pöllähdetään sinne vielä...

Vilijonkka kirjoitti...

Tosiaan eihän Peking talvisaikaan ole mikään lomailija paratiisi - pakkasta, kuivaa niin että iho hilseilee ja viima käy suoraan ytimiin... Keväisin sitten on hiekkamyrskyvaara, kesäisin tukahduttavan kuumaa joten jäljelle jää kaunis syksy, jolloin kaikki ovat töissä. Täytynee seuraava asuinpaikka valita hieman paremmin!

terttu kirjoitti...

Terveisiä Ritva Heinäseltä ja Matti Partaselta.