tiistai 8. marraskuuta 2011

Halloween

 Kristiina pääsi taas leikkimään kasvoväreillä, kun ystävämme Mari päätti järjestää isoille suomalaislapsille Halloween-juhlat. Pepestä tuli vihreä goblin tai jotain, ja Kristiina laittoi vaan kevyen arkimeikin.


TANZICT-projektin suomalainen tiimi on vähän reissussa rähjääntynyt. Jukka muutti samana iltana uuteen asuntoonsa, ja jostain syystä vartijat eivät meinanneet päästää sisään...


Maskeerauspiste oli keittiössä ja yleisöä riitti koko ajan.


Hämähäkkinaisia oli kaksi, tässä toinen.



Nassesetä... ei kun Erik toimi kuskina kun lapsia vietiin toimintapisteistä toiseen. Joka paikassa oli tehtävä suoritettavana, josta palkkioksi sai namia.


Meillä opetettiin jenkkaa, ja kun kaikki oli maalattu tanssittiin yhdessä mörköjenkkaa Jaakko Tepon tahtiin. Karmaisevaa!


Lopuksi herkuteltiin Marin perheen luona lasten aikaisemmin illalla tekemien kurpitsalyhtyjen valossa.

3 kommenttia:

Kristiina kirjoitti...

Kuvat otti Jukka (se pääkallomies)

Anonyymi kirjoitti...

moi Krisse ja KIITOKSET taas kerran hauskasta postauksesta-kertakaikkiaan osaat sanasi asettaa niin että tunnelmat välittyvät ja ääneen saa nauraa:-) kuvat kertoivat lisää!!! meillä nyt upea marraskuu-tänäänkin aurinko paistaa täydeltä terältä (no ei kovin kuuma +5 vrt teidän aurinkokeleihin)ja olen lähdössä golfkentälle:-)terveiset myös Sagalta jolla oli 2v.synttäreillä sun ostama mekko päällä! Kaikkea hyvää teille toivoo The Aunt

Kristiina kirjoitti...

Kiitos Täti viestistä! Terkkuja teille ja neiti söpölle erityisesti, sain pari kaunista synttärikuvaa äidiltä. Joskohan jo ensi kesänä me lähdettäisiin Sagan kanssa "paariin" niin kuin viime kesänä puhuttiin.