keskiviikko 26. toukokuuta 2010

Lasketaan päiviä

It's the final Countdown, dididiidii, didididdiddiddiiiiii...

Irene laskee päiviä Suomeen lähtöön ja Etelä-Afrikka laskee päiviä futiksen MM-kisoihin. Työpaikan ympäristössä kuljeskelee ihmisiä keltaisissa t-paidoissa, mainostaulut ovat täynnä futisteemaa, ja juuri muusta ei puhutakaan kuin siitä kenellä on liput mihinkin matsiin.

Meillä on liput avajaisiin, muistakaapa katsoa telkkarista näkyykö ketään Suomi-paidat päällä. Etelä-Afrikan joukkueen nimi on muuten Bafana Bafana, ei hajuakaan miksi mutta näin on. Joten Bafanaa on kannatettava.

Tänään tuli ensimmäistä kertaa hinautettua autoa. Kaasupoljin meni yhtäkkiä pohjaan ja nopeus alkoi hyytyä, olin juuri menossa moottoritielle mutta onneksi jäin ramppiin ja onneksi siinä oli piennarta sen verran että en jäänyt tielle. Hinausauton tulemiseen meni tunti soitosta. Luvatun kyydin saamiseen korjaamosta töihin olisi mennyt varmaan pidempään mutta 45 minuutin kohdalla kyllästyin odottamaan ja Pepe tuli heittämään. Saapi nähdä koska auton saa korjaamosta pois...

Hyvää kesää! Meillä on talvi.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Meilläkin lasketaan päiviä Irenen tuloon.. enää 4 päivää.

Vettä sataa ja lämmintä on noin 11 astetta, onks tää sitten kesää? No ainakaan heinät ei pöllyä siitepölyä.
Joku lähettää mulle englanniksi sähköpostia Kristiinan nimellä, sinäkö se oot, vai joku KAAPPARI?

Kristiina kirjoitti...

Joku mato näkyi pääseen käsiksi hotmail-osoitekirjaani, joten minulta tulleet englanninkieliset viestit saa surutta deletoida.

Auto saatiin jo korjaamosta pois ja kaikki hyvin.