maanantai 31. elokuuta 2009

Kuka siellä luuraa?

Katselin blogin käyttäjätilastoja. Yli 12 000 käyntiä on blogiin kertynyt tämän reissun aikana, ja päivittäin 20-40 -ihmistä täällä poikkeaa. Olisi kiva tietää kuka täällä piipahtaa!

Ilahtuisimme kaikki jos jättäisitte kommentteihin terveisiä silloin tällöin jos tätä luette. Jos kovin ujous iskee, laittakaa sähköpostia. Osoite löytyy blogin etusivulta omista tiedoista.

Niin, ja kiitos kovasti niille jotka terkkuja meille ovat jättäneet!

Huomenna muuten alkaa täällä virallisesti kevät.

5 kommenttia:

Kaarina kirjoitti...

No minäpä ilmoittaudun heti ekana. Olen nyt muutaman kuukauden lueskellut teidän elosta; taisin linkin löytää Nytkun blogista jossain vaiheessa.

Luen muutenkin tosi paljon ulkosuomalaisblogeja. Se jäi päälle, kun oltiin muutama vuosi sitten itse ulkomailla, ja sieltä sekä bloggasin että luin muiden ulkomaankokemuksia. En enää osaa lopettaakaan, kun maailma avartuu niin kivasti tätä kautta. :)

Niin että terveisiä vain, täältä Oulun seudulta!

Soile kirjoitti...

Heti tunnustan käyväni täällä kurkkaamassa joka päivä, mitä teille kuuluu :) Lämpimät terveiset Vaajakoskelta!

Kristiina kirjoitti...

Jes! Lisää!

Susanna kirjoitti...

Hei,

ma olen ulkosuomalainen Kanadasta. Etela-Afrikka on kiinnostanut mua aina ja olikin hauska loytaa sun blogisi. Olen lueskellut sita todella kiinnostuneena ja kun katsellaan, miten elama menee, saatan sulta ehka jossain vaiheessa kysella enemmankin!

Katri kirjoitti...

Käyn säännöllisesti tarkastamassa onko uusi postauksia. Mukava on lukea kuulumisianne! Tämä kuuluu niiden n. 4-5 sivuston joukkoon joita aktiivisesti seuraan.

t. Katri Jyväskylästä (Saarinen os. Hapuli :)