maanantai 13. huhtikuuta 2009

Kissoja matkan varrelta

Mummille ja muille kissojen ystäville raportti Eastern Cape-matkan kissakohtaamisista:

Tämän pienen mustan kissan nimi on Mattie. Se asuu Summer Blue -guesthousessa Port Elizabethissa. Mattien tehtävä on leikittää vieraita, mutta aina ei jaksaisi.


"Hyvä on sitten, leikitään." Keltainen pörrönauha on Mattien lempilelu. Sitä pitää metsästää ja jahdata ja ottaa vauhtia matolta koska se ei luista.



"Grrgrrgrrgrr, namnamnam!"
Mattiella on myös kaksi aikuista kissakollegaa, jotka olivat vähän arempia. Niiden nimet ovat Georgie (tyttö) ja Nicky (poika). Mattie on myös tyttö. Georgien pääpuuha oli yrittää livistää vieraiden huoneisiin sisään kutsumatta, jos ovi suljetaan nenän edestä niin sitten ikkunasta. (Kaikki huoneet ovat maan tasalla.) Nicky piileskeli puskissa ja toimi puutarhakalusteiden tyynyjen lämmittimenä, muuta hommaa ei tuntunut olevan.


Ravintolassa Colesbergissä asusteli tämä kissakolmikko plus neljäs joka oli pentu ja jota vierailevat lapset rumppasivat.

Koska oli tylsää, valkokirjava kissa päätti härnätä harmaata veljeä.

"Kuka raapi minua niskasta?" kysyi harmaa kissa.

"Enhän minä raavi, minä puren!" vastasi valkea kissa. Ja sitten painittiin.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hienoja kissajuttuja!

Mattiella näyttää olevan KELTAISET silmät ja aika pyöreätkin. Kaikki on söpöjä kissoja ja hyvinhoidettuja, sekä myös ruoka-aikana kotona olleita..

Kiitos näistä jutuista,
Mummi (hieman kateellinen)