perjantai 6. tammikuuta 2012

Takaisin Tansaniassa

Lomilla on oltu, minä tulin jo maanantaiaamuna ja Pepe ja Irene tulevat huomisaamuna, tai oikeastaan aamuyönä. Lensimme Istanbulin kautta Turkish Airilla tällä kertaa, ja bonuksena siinä tulee takaisin tullessa yksi yö Istanbulissa. Hotelli pitää tosin itse maksaa, mutta Turkish oli niin paljon edullisempi kuin muut että se silti tuli ainakin näin joulun ympäristössä paljon halvemmaksi.

Minä käppäilin Istanbulin katuja uudenvuodenpäivänä ja Pepe ja Irene tekivät sitä tänään. Kaunis kaupunkin, olisi kiva mennä sinne uudestaan vähän pitemmäksi aikaa. Lento Istanbulista Dar es Salaamiin on suora ja kestää 7 tuntia, vähemmän siis kuin jos menisi Keski-Euroopan kautta. Oikein hyvä yhteys, uudet koneet ja hyvä palvelu koneessa. Suosittelemme.

Töissä on nyt hiljaista, monet ovat vielä lomalla. Meillä on paras suunnittelusykli käynnissä, joten tekemistä riittää enemmän kuin tarpeeksi vaikkei puhelin soikaan.

Facebookiin laitoin jo kuvia joulukuun Ruahan safarista, laitan niitä seuraavaksi tännekin ja kerron siitä reissusta lisää. Voikaahan hyvin Pohjolan talvessa ja missä muualla tätä luettekin.

Ei kommentteja: