torstai 15. joulukuuta 2011

Kohta lomalle

Aikaisin lauantaiaamuna lennämme Suomeen, ja sitä ennen pitäisi hoitaa vielä monta työasiaa ja pari yksityistäkin (kuten esim pakkaaminen). Muuttokuormamme saapuu Dariin, tai ainakin Darin sataman eteen, sillä välin kun olemme Suomessa. Todennäköisesti se puretaan ja tavarat tulevat tammikuun alussa kotiin.

Irene on ahkeroinut koulussa erilaisten projektien parissa. Viimeisimpänä tietotekniikan projekti, jossa piti käyttää tietotekniikkaa jostakin ongelmasta tiedottamiseen ja etsiä sille ratkaisuja. Käykääpä kurkkimassa! Hieno Prezi-työkalulla tehty esitys ongelmasta löytyy alta.
http://prezi.com/8n-af1vic4rc/key-codes-and-keycards/
Projektilla on myös nettisivu johon Irene kokoilee sitten ehdotuksia kun niitä tulee. Jos olette facebookissa, sieltäkin löytyy projektin FB sivu. Kommentoikaapa Irenelle millä logiikalla hotellin korttilukkojen pitäisi toimia!

Niille joita kiinnostaa mitä minun työprojektissani tapahtuu, kannattaa käydä katsomassa projektin nettisivuja tanzict.or.tz. Erityisesti työkaverini Jukka päivittää blogia ja ottaa valokuvia, mutta joskus minäkin. Sieltä on linkit projektin nettivalokuvakansioon, niitä saa käydä kurkkimassa. Blogi on englanniksi, jos joku juttu kiinnostaa muttei ymmärrä saa kysellä.

Heippa kaikille ja hyvää joulua jos sitä ennen ei tule kirjoiteltua!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Siis äh, miksi pitää liittyä Facebookiin, ennen kuin saisi kommentoida Irenen hienoa juttua.
(No oikeasti tiedän sen, mutta...)
Katselin myös Kristiinan työvalokuvia, antoisaa ajatella millaisessa ympäristössä silmät loistaen tutustutaan uuteen koneeseen (mutta teksti tuottaa hieman vaikeuksia miulle).

Tervetuloa Suomen ihanan raikkaaseen happirikkaaseen keliin.
Sataaaa vettä ja on pimiää.
Mumski

Kristiina kirjoitti...

Ei tartte liittyä facebookiin, hienot jutut voi katsella ilmankin ja kommentteja tilattiin myös sähköpostiin... joten älä sure Mumskinen. Pian nähdään.