keskiviikko 25. elokuuta 2010

Kevättä ja eläimiä

Pihapuumme kutojalintu Jacob rakentaa taas pesiä morsiamilleen. Pallopesien eli perheiden määrä on yhtä kunnianhimoinen kuin presidentillisellä kaimallaan. Kunhan vaimokkeet ovat asettautuneet taloksi, tyhjäksi jääneet pesät revitään tikuiksi hirveällä tohinalla, ettei vaan niihin asetu kilpailija.

Töissä teputteli liskonen työhuoneeseeni vievällä käytävällä. Naapurihuoneen tutkija sanoi sen jo käyneen useasti hänen huoneessaan.

Ja kas, eipä aikaakaan kun arkistokaapin alahyllyltä tyhjän muovikassin takaa alkoi kuulua rapinaa... arvatkaa kuka?

Minulla on lemmikki! Äsken se tepsutteli työtuolini takaa seinänviertä pitki tsekkaamaan olisiko toisessa nurkassa mitään kivaa. Siinä kohdassa nostin kyllä jo käsilaukkuni pöydälle, luulen että olisi ollut molemminpuolisesti ikävä yllätys löytää liskonen kotona laukusta.

Aika pulskassa kunnossa se on, liekö täällä sisällä hyönteisiä riittävästi? Tai sitten se elää eväiden murusilla, leivänmuruja ja kahvia on varmasti tarpeeksi tämän paikan lattioilla.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

juu...iik...pidä vaan se käslaukku siellä pöydällä ja suljettuna, niin ja teillä kotonahan niitä ei ole..eihän? No onneksi tuo näyttää aika pieneltä söpöläiseltä. Terveisii meiltä kaikilta teille vaan ja nyt on Ossin vuoro flunssaa sairastaa.

Kristiina kirjoitti...

Kotona noita näkyy lähinnä ulkoseinillä mutta on joku joskus ollut sisälläkin. Aika söpöjä nää täkäläiset on, ja pieniä.
Terkkuja kaikille ja paranemisia Ossille!

Anonyymi kirjoitti...

Onko näkynyt niitä ranskanpullan kokoisia karvaelukoita, joista kirjoittelit eka vuonna? Ne siis vilistivät vain ulkotiloissa, olisiko rappusilla joskus joku käynyt.

Mikä se on nimeltään, oli ystävien kanssa puhetta, jossain kaukomaiden saarella kun oli näkynyt samanlaisia.

Mahtuisko SE käsilaukkuun kotituliaiseksi, eikös ollut aika söpö eläin..

Meillä on nyt kylymää,mökkikään ei enää innosta yöpymiseen.

Heippa ja m..

Kristiina kirjoitti...

Ne dassiet on kyllä sen verran ison vuokaleivän kokoisia että pitäis olla melkein jumppakassi eikä käsilaukku. Ihan nättejä talttahampaita kyllä, mutta en ole täällä toimiston nurkilla nähnyt niitä pitkään aikaan.
h&m teillekin