torstai 6. lokakuuta 2011

Fundi hoitaa hommat

Ministeriö tilasi meille toimistohuonekalut ja tietokoneet, ilmeisesti jo joskus elokuun alussa. Nyt ne sitten saapuivat, ja toimittaja kasasi huonekalut viime perjantaina.

Pari juttua jäi kesken, esimerkiksi laatikoiden lukot jäivät asentamatta. Maanantaiaamuna piti asentajien tulla muttei näkynyt. Tänään lähtiessäni kokoukseen minulla oli edelleen mukava kolmen laatikon pikku laatikosto työpöydän alla, ilman lukkoa.

Kokouksesta tullessani tilanne oli tämä:


Lukkofundi oli käynyt, kuulemma vasaroinut laatikostoparkaa tunnin verran ja sitten lähtenyt sanoen että osa puuttuu. En uskaltanut koskea koko systeemiin, odotan nyt jännityksellä koska fundi palaa vasaroimaan tämän loppuun asti, ja vieläkö siitä tulee lipasto. Tiettyä luovuutta kaverilla kuitenkin selvästi oli, minulle ei olisi tullut mieleen laittaa laatikoita takaisin noin.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moi!
Mitä sie säilytät noissa "alalaatikoissa"? Jos lainiaisi pari pehmoa Ireneltä ja jättäisi tassun tai hännän näkyville, oisko vielä hupsumman näköistä..

Terveisiä tuulesta ja tuiskusta (tuisku on koivun ja vaahteran lehtiä) toivottaa mummi

Anonyymi kirjoitti...

Joko lukko toimii?

Vilijonkka kirjoitti...

Toi voitta kyllä jo nämä kiinalaisetkin! Ei varmaan saisi nauraa ääneen, mutten voi sille mitään. Osaan ehkä liiankin hyvin eläytyä tuntemuksiisi, sillä takana on kolme viikkoa uudessa kodissa. Paikalliset fundit eli gongrenit ovat jo kolmasti olleet vaihtamassa lamppuja - edelleen ainakin kymmenen pimeinä. On se vaikeaa. Puhumattakaan postilaatikon toimintakuntoon saattamisesta, suihkukaappien ja vessanpönttöjen fiksaamisesta jne.