perjantai 10. syyskuuta 2010

Sekalaisia kuvakuulumisia

Kevät on taas tullut, jakarandat eivät vielä kuki mutta kaikenlaiset muut puut jo. Tämä kasvaa porttimme vieressä.


Kansallinen "Casual Day" keräsi taas rahaa vammaisorganisaatioille, ja Merakassa oli taas vuotuinen kakkuhuutokauppa. Tällä kertaa meidän perhe ei leiponut kakkua koska minun piti olla tuona päivänä Maputossa, Mosambikissa... mutta sielläpä olikin mellakoita joten en mennytkään.


Käytiin neitien kanssa vähän shoppailemassa yksi viikonloppu. Mukavaa kun on jo muotitietoista ostosseuraa! Huolestuttavaa sen sijaan on se, että Irenen päällä on MINUN villatakkini... eikä kengännumerossakaan ole enää kuin puoli numeroa eroa. Yhdet tennaritkin menetin jo.

Piipahdettiin taas Grahamstownissa. Kuvassa tangokissa Trinity, seurallinen ja viehättävä yksilö joka tykkää kuunnella tangomusiikkia silmät sirrillään ja heiluttaa hännällä tahtia. Velipoika Neo on taas hieman vauhkompi tyyppi joka välillä kiipeää puihin piiloon ja välillä yrittää kampata portaissa, eikä tietenkään suostunut kuvattavaksi.

2 kommenttia:

Vilijonkka kirjoitti...

Aika muhkeita kakkuja!

Meillä kengänkoossa eroa sentään vielä kokonainen numero!

Juha H kirjoitti...

Luonto on samassa tilassa siellä kuin täälläkin. Meilläkin koristeomenapuut ovat lehdettömiä ja täynnä punaisia palloja.