keskiviikko 28. toukokuuta 2008

Vähän kerrassaan selkiytyvää...

Koulumaksu on kuulemma maksettu, ja näin ollen tyttärelle paikka koulussa varattu. Koulu vaikuttaa mukavalta, rehtori kertoi että tulevia luokkakavereita on 11 kappaletta (ja näistä tyttöjä suurin osa). Pienessä ryhmässä kielen opettelu on varmaan helpompaa.
Koulun nettisivut löytyvät osoitteesta
http://www.aisj-jhb.com/pages/sitepage.cfm?page=117420

Vuokralainenkin löytyi, onneksi tuttu, voidaan vähän sovitella niin ettei tarvitse kaikkia kalusteita muuttaa muualle. Leikkimökillekin tulee käyttäjä, hyvä niin.

Komennusvakuutustarjouksia on vaikea verrata, terminologia on erilaista ja asioiden jaottelulogiikka myöskin. Mitä tarkoittaa "Lähiomaisluettelon laajuus (keskeytyminen, peruuntuminen) : Suppea"?

Etelä-Afrikan lähetystön sivuilta löytyy 27-sivuinen ohjeteksti erilaisia oleskeluja varten. Muun muassa ala-asteella opiskeleva lapsi tarvitsee opiskeluluvan, jos oikein ymmärsin ohjeita. Hmm....

2 kommenttia:

Vilijonkka kirjoitti...

Vai tällaista teille! Hyvin jännittävää. Johannesburg oli muuten meidänkin listalla viimeisintä muttokohdetta miettiessä. Olisikin ollut melkoinen yhteensatuma jos oltaisiin samanaikaisesti siellä asuttu!

Otathan yhteyttä jos vielä pyörit/pyöritte Helsinginseudulla ennen muuttoanne. Jos vaikka tavattaisiin...

Emmie kirjoitti...

Hei,

Eksyin tänne jotain kautta... en enää muista mistä. Itse olemme muuttamassa parin viikon päästä Britteihin ja pähkäiltävää riittää. Meillä ei ole valmiina muuta kuin asunto. Mutta ehkä tämä tästä.... =)