torstai 7. tammikuuta 2010

Buenos Aires osa 1

Kuvien lataaminen on tällä kertaa hitaampaa kuin mikään koskaan ikinä, mutta yritetään. Olimme siis Pepen kanssa tangolomalla Buenos Airesissa sillä välin kun Irene oli Suomi-lomalla.

Kaupunki oli kiva, käveltiin paljon sekä luonnollisesti ravattiin tanssikenkä- ja vaatekaupoissa.

Suomalainen tanssituristi kiittää selkeästi merkittyä tietä tanssilavalle:


Ja sieltähän se lava löytyi. Tapanintansseissa tarkeni ja minua haki jopa muutkin kuin Pepe!


Metrolla oli helppo kulkea, tosin asemalla Peru Pepe kysyi että joko me mentiin liian pitkälle?


Asuimme Caseron Porteno -guesthousen suojissa. Puutarhan ja kahden päivystävän kissan

lisäksi majatalon erikoisuuksiin kuuluu tanssisali ja huoneen hintaan kuuluvat päivittäiset tangotunnit. Tuli jopa ihan omin päin treenailtua kun salia sai käyttää ilmaiseksi.

Pienenä yllätyksenä havaitsimme että tangokaupat avasivat ovensa aikaisintaan kello 11 aamupäivällä, mutta useat avasivat vasta kello 14 iltapäivällä. Tämä tietysti selittyi sillä, että milongat eli tangotanssit alkoivat aikaisintaan kello 23 ja kuulemma useimmat menevät tansseihin vasta siinä yhden aikaan yöllä. Ei kai sitä sitten olla aamukahdeksalta kenkäkaupan rivassa kiinni, toisin kuin me reippaat turistit.

Outoa oli myös se, että monilla tangokaupoilla ei ollut minkäänlaista kylttiä kadulla, näyteikkunasta nyt puhumattakaan. Piti tietää tarkka osoite, sekä mitä summeria painaa, ja osata vielä vikistä ovipuhelimeen jotain vakuuttavan kuuloista kenkien ostosta jotta pääsi edes sisään. Tämän ylläolevan kauniin oven takana oli Soy Porteno -kenkäkauppa.

Huomasimme, että Finlanders-yhtyeellä on sivubisnes Buenos Airesissa.


Cabanas Las Lilas -ravintolassa oli riittävän isot pihvit. Ja hyvää!

Nyt riitti lataaminen tällä kertaa. Ehkäpä lähipäivinä lisää.

Ei kommentteja: